STAN d’art: uw leverancier van verschillende ophangsystemen, veelal uit voorraad leverbaar. Alle railsystemen zijn geschikt voor zelfmontage, maar kan desgewenst door STAN d’ art gemonteerd worden.

 

Top rail

De Top Rail is een ophangrail voor bevestiging aan het plafond. De rail kan snel en eenvoudig tegen betonnen plafonds bevestigd worden. De Top Rail is echter ook geschikt voor bevestiging tegen de houten kantlat van een systeemplafond. Hierdoor is het ophangsysteem subtiel geïntegreerd in het plafond en vrijwel niet zichtbaar.
Bekijk product op de ArtiTeq website

 

Click Rail

De Click Rail is een flexibel wandsysteem, dat te integreren is in elke ruimte en elk interieur.
Met het Click&Connect systeem is de montage van de rail snel en eenvoudig. Draden met ophanghaken naar keuze zijn flexibel in te klikken, op elke gewenste plek in de rail.
Bekijk product op de ArtiTeq website

 

Classic Rail

De Classic Rail is een wandprofiel dat vaak wordt toegepast in galleries en bij tentoonstellingen. De Classic Rail is ook geschikt voor een eigentijds interieur. Dankzij de open J-vorm kunnen decoraties snel en makkelijk van plaats gewisseld worden.
Bekijk product op de ArtiTeq website

 

Info Rail

De Info Rail is ideaal om informatie te delen in een ruimte. Boodschappenlijstjes, tekeningen, foto’s of recepten – handig en binnen handbereik aan de muur! De rail is eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in wit en aluminium. Een praktische toevoeging aan de wand in de keuken of kinderkamer.
Bekijk product op de ArtiTeq website